Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ζητείται Δερματολόγος Στην Αθήνα…..

Μια αναγνώστρια που πάσχει από τη ροδόχρου νόσο ζητάει δερματολόγο στην Αθήνα. Εάν έχετε κάποιο γιατρό με τον οποίο έχετε μείνει ευχαριστημένοι, όσον αφορά τη ροδόχρου, να μου γράψετε ένα email στο: alanajohns.682@gmail.com και θα μεταφέρω τις πληροφορίες.

6 σχόλια:

  1. Γεια σας. Με λένε Δημήτρη και είχα την νοσω και χάρις στο γιατρο μου εχω θεραπευτεί πλέον κοντα στο 85% μεσα σε ένα μηνα μετα απο την πρωτη επίσκεψη και την διάγνωση τις νόσου απο τον γιατρό μου. Μου εδωσε 3 αλοιφές 1 αντιβίωση και κάποιες συμβουλές και τωρα το πρόσωπό μου σχεδον ειναι σαν παλιά. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, Αντώνη. Χαίρομαι πολυ που η κατάσταση σου βελτιώθηκε τόσο καλα και τόσο άμεσα.
      Εαν ο δερματολόγος σου βρίσκεται στην Αθήνα, παρακαλώ στείλε τα στοιχεία στο email μου.

      Διαγραφή
    2. Δημητρη, μπορεις να μας γραψεις ποιες αλοιφες ηταν αυτες; Θα με ενδιεφερε να γνωριζω, για να ψαξω να μαθω λεπτομερειες. Ευχαριστω

      Διαγραφή
    3. Απορώ το 'Αντώνη' που το βρήκα! Χίλια συγνώμη, Δημήτρη.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα. .. Ειμαι από Κρήτη και ο γιατρός μου βρίσκεται εδω μου εδωσε την Roselian για το πρωι την Skinoren για το απόγευμα και Gel Robbaz για το βράδυ μου απαγόρευσε τα γαλακτοκομικα και μου εδωσε και ενα αντηλιακό 50αρη...Με σσυμβούλεψε να φοράω καπελο και μου απαγόρευσε το αλκοόλ. .. Το πρόσωπο μου ειναι αυτην τη στιγμη στο 90 % και ειμαι πολυ χαρούμενος. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Δημητρη! Μπορεις να μου πεις το ονομα του δερματολογου σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή