Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Θα ήθελα πάρα πολύ να τα πούμε….



Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω σχόλια από εσάς. Έστω και με ένα email εάν δεν θέλετε να δημοσιεύεστε σχόλια. Μόνο εμένα γνωρίζω που έχει τη ροδόχρου νόσο και θα ήταν ωραία να συγκρίνω εμπειρίες και συμπτώματα και λύσης με τους συμπάσχοντες αυτής της νόσο. Χαρά μου θα ήταν - ειλικρινα.

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,
    Μόλις ανακάλυψα το blog σας και χαίρομαι γιατί ανακαλύπτω οτι υπάρχουν κι άλλοι με το πρόβλημά μου.
    Απ' ότι φαίνεται ο άγγλος παππούς μου, μου κληροδότησε κάτι για να τον θυμάμαι (αν και δεν τον γνώρισα!)
    Έχετε πολύ χρήσιμες πληροφορίες και σκοπεύω να διαβάσω όλες τις αναρτήσεις σας σταδιακά.
    Καλή συνέχεια,
    Ναταλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αυτοί οι κέλτες!!
      Καλώς ήρθες στο blog, Ναταλια. Ναι, νομίζω και μόνο το γεγονός ότι δεν είσαι μονη, βοηθάει. Ελπίζω οι πληροφορίες και οι εμπειρίες θα ειναι χρήσιμες. Πάντα παροτρύνω τους αναγνώστες μου να γράψουν κάτι σχετικά με τις δικές τους εμπειρίες με την νόσο έτσι ώστε να το αναρτήσω και αυτό στο blog. Παρολο που έχουμε όλοι την ίδια νόσο, ο καθένας την βιώνει με διαφορετικό τροπο και νομίζω θα ήταν ωφέλιμο για όλους να μοιράσουμε τις εμπειρίες μας. Ευχαριστώ παρά πολύ για το μήνυμα σας! on

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Alana.
    Πριν δύο εβδομάδες περίπου, έμαθα τυχαία ότι αυτή η κοκκινίλα που έχω στο πρόσωπο αρκετά χρόνια τώρα, είναι μία δερματολογική πάθηση (μου το είπε δερματολόγος που την επισκέφθηκα για άλλο λόγο). Προσπαθώ λοιπόν και εγώ να μάθω περισσότερα σχετικά. Είσαι πολύ ενημερωμένη με τη νόσο και έχω σκοπό να διαβάσω τ' άρθρα σου (είναι και μπόλικα...). Ελπίζω να βρω και ΄γω τους δικούς μου καταλύτες και να βελτιώσω σύντομα την εμφάνισή μου.
    Όπως και να 'χει, χάρηκα που σε βρήκα και που κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλά άτομα που ζουν με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή